KVALITETS INNREDNING PRODUSERT I NORGE!AUTOBUSS AS er Østfolds montering og service-punkt for ToolPack AS.
Vi hjelper deg finne den beste løsningen for din arbeidsplass.

Hentet ifra Toolpack sine hjemmeside:
Arbeidsdagen kan ofte være både hektisk og utfordrende. Å ha en ryddig arbeidsplass vil hjelpe på å effektivisere og forenkle de daglige arbeidsoppgavene.
Vi streber etter å få lage den beste løsningen for deg slik at du kan få full oversikt og får fokusert på det arbeidet som du skal utføre.

ONE STOP
Toolpack er et innovativt og kunnskapsrikt drammensfirma som produserer og monterer ca. 1700 bilinnredninger hvert år, spesialtilpasset verkstedsbiler, servicebiler og håndverksbiler.
Med OneStop tilbyr vi muligheten for komplett ferdig bil med alt fra innredning og kledning til lys og dekor.

FIRMAET
Toolpack AS så dagens lys i 1998. Som et utspring fra den godt etablerte tynnplatebedriften Alfa Stål AS, som ble etablert 1986 av familien Oseberg, ble Toolpack AS en rendyrket innredningsprodusent.
Senere har de to bedriftene fusjonert og blitt til Toolpack AS i 2007. Toolpack AS er i dag eid ca. 70 % av John Idar Oseberg og 30 % av Toolinvest AS. Bedriften ble belønnet med betegnelsen «Årets Gasellebedrift» 2009.
Vi har produksjon, lager, montering, salg og administrasjon i samme lokale fordelt på 3550m2 med tilhørende 2000m2 uteareal for mellomlagring av bil.
Nærhet til Drammen bilhavn og trafikkkuntepunktet gjør oss til en meget smidig og effektiv bedrift. Vi har både Autolink AS og AutoTransport AS som nærmeste naboer.
Disse utfører spedisjon, fortolling, klargjøring og transport av de fleste nye biler som kommer inn i Norge.